Wednesday, February 18, 2009

For å si det pent..

..så kunne jeg faen meg ikke sagt det bedre! Dette er innertier for hvordan man bør være obs på journalistikkens mange "stråmenn" og metodikker for å kunne rundsnakke folket.

Dessverre innser jeg til stadig at kvaliteten på verkene til dagens journalister (noe som IKKE ser ut til å gjelde for forfatter av denne artikkelen - Jon Niklas Rønningen) har stupt til et så begredelig nivå at man skulle tro alle korrekturlesere og kvalitetsikringsrutiner hadde gått dunken i alle Norges mediebyråer. Enkelte ganger blir tekstene nærmest så folkelige at man tydeligvis har glemt journalistikkens kunster som forskjønner skriftene ved å ta ibruk disse velformulerte "hemmeligheter" artikkelens forfatter referer til. Det er et yrke, en integritet og en kunst å formulere seg riktig - at kunsten i seg selv blir så folkelig at den blir en gjenganger blant massene og attpåtil kamuflert som "normalt" i mange bransjer og samfunnsgrupper - det er jo trist, men Jon Niklas ser ut til å konstatere et faktum.

3 comments:

Anonymous said...

hehe så bra, den las eg sjølv i papirutgava og nikka smilande...

Her er den fullstendige linken:)
http://www.aftenposten.no/meninger/spaltister/ronning/article2932761.ece

Kommunikatør!

Pia said...

hehe, sorry.. gikk litt fort unna dne boggposten der :)
Takk for hjelpen!!

Isabella said...

If you don't go after what you want, you'll never have it. If you don't ask, the answer is always no. If you don't step forward, you're always in the same place.

________________________________

Tera Gold
Buy Runescape Gold
Tera Item